+45 62 63 19 58 salg@hp-tag.dk

Tagrenovering af flade tage og hældningstage

HP-Tag i Kværndrup er specialister i tagrenovering. Det gælder både flade og andre tage. Tagrenovering foretages altid i overensstemmelse med vejledninger fra PTM-anvisninger. Vi holder os løbende orienteret om nyeste vejledninger og anvisninger om forebyggelse af fugtproblemer i bygninger og nyeste byggeteknikker via nyhedsbreve fra Tagpapbranchens Oplysningsråd samt brancheforeningen. VI udfører renovering af tag for kunder i blandt andet Odense, Faaborg, Svendborg og på resten af Fyn.

Efterisolering ved tagrenovering

Ved renovering af fladt tag og tage med hældning tilbyder vi efterisolering, ved f.eks. at lægge et ekstra lag isolering ovenpå eksisterende tagbelægning. Står du derfor over for en tagrenovering eller ombygning af tag, er efterisolering af taget en god ide. Besparelser på opvarmning af huset gør efterisolering til en sikker investering, som tjenes hjem på få år.

Ved tagrenovering af fladt tag tilbyder vi at øge hældning, så du får en korrekt hældning på taget (minimum 2,5 cm. pr. løbende meter), der muliggør en hurtig og effektiv afvanding af regn og smeltevand. Ud over korrekt hældning på taget er det ligeledes vigtigt med opretning så der ikke står søer med vand. God befæstigelse af tagpap er vigtigt for, at taget ikke blæser af.

Korrekt udluftning

For at sikre korrekt udluftning i forbindelse med tagrenovering, kan man gøre følgende:​

  • ​Mekanisk fastgørelse af tagmembran
  • ​Montering af aftrækshætter
  • ​Montering af rygningsudluftning
  • ​Montering af ventilationshætter (også kaldet klipfisk)

Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser afhænger i høj grad af opgavens størrelse og karakter. Ønsker du en konkret pris på renovering af dit tag, er du meget velkommen til at kontakte os med flere informationer, så vi kan udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også et uforpligtende tageftersyn.

Kontakt os på telefon +45 62 63 19 58 eller e-mail ​salg@hp-tag.dk.​