+45 62 63 19 58 salg@hp-tag.dk

Fugtskade og skimmelsvamp – få en uvildig rapport

Hos HP Tag i Kværndrup tilbyder vi at udarbejde en uvildig rapport i forbindelse med fugt og skimmelsvamp, som typisk opstår under taget og i kældre. Vores tagfirma foretager blandt andet udbedring af fugtskade og bekæmpelse af skimmelsvamp for kunder i Odense, Svendborg, Faaborg og resten af Fyn.

Vi tilbyder konkrete løsningsforslag til udbedring af de skader, som en fugtskade eller skimmelsvamp måtte have medført.

Skimmelsvamp skal udbedres hurtigt

Har du en fugtskade, er det vigtigt at få det undersøgt, da fugt øger risikoen for både skimmelsvamp og forrådnelse.

Skimmelsvamp og fugtproblemer opstår typisk steder, hvor det er svært at få øje på, og derfor er det vigtigt jævnligt at tjekke under taget og i kælderen, om der er tegn på fugt eller skimmel.

​Det er vigtigt at få udbedret de skader, der opstår i forbindelse med en fugtskade eller som følge af skimmelsvamp, uanset om der er fugt i tag, i væg i kælderen eller et andet sted i boligen.

Fugt og skimmelsvamp medfører et dårligt indeklima, som i værste fald kan være sundhedsskadelige. Der vil typisk også være lugtgener forbundet med en fugtskade og skimmelsvamp.​​

Kontakt os og få en pris på udbedring af din fugtskade

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 62 63 19 58 eller e-mail salg@hp-tag.dk, hvis du ønsker yderligere information, eller hvis du ønsker at bestille et uforpligtende fugttjek. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udbedring af skaden.