+45 62 63 19 58 salg@hp-tag.dk

Levering og montering af ovenlysvinduer

​Hos HP-Tag i Kværndrup tilbyder vi levering og montering af hvælvet, pyramide og rytterformet acryl ovenlysvinduer. Vi arbejder for kunder i både Odense, Svendborg, Faaborg og omegn samt resten af Fyn. Acryl (polymethyl methacrylate) ovenlys er et stærkt, vejrbestandigt materiale, der giver beskyttelse mod solens farlige UV-stråler.

​Vælg glasklar Acryl ovenlysvinduer for at få mest muligt lys i kontoret eller boligen. Ønskes et mere diffust (spredt) lys, kan man vælge Acryl ovenlys med opal farve. Hvis lokalet er fugtigt, kan man med fordel vælge en kondenserende ovenlys-løsning, som opsamler kondensvandet. Ved renovering af ovenlysvinduer udskiftes kun vinduet, hvis du ønsker at bruge den eksisterende ramme. Hent inspiration til ovenlys og rytterlys her.

​Specialløsninger inden for ovenlys

Vi tilbyder også montering af rytterlys, som er et aflangt ovenlysvindue, der oftest sidder på tagryggen (kippen). Rytterlys kan være en god ide ved større ombygninger, eller ved renovering af huse og kontorer. Ovenlysvinduer laves op til 2 x 2 meter og specialbygges efter mål. I samarbejde med tømrere bygger vi ofte rytterlys over en mørk gang eller i entreen. Specialløsninger installeres i samarbejde med tømrere.

Hvad koster ovenlysvinduer?

​Vores priser for ovenlysvinduer afhænger blandt andet af, hvilken type vindue og hvor mange vinduer, der er tale om. Kunne du tænke dig en konkret pris, skal du endelig kontakte os på telefon +45 62 63 19 58 eller e-mail salg@hp-tag.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

​Alle har brug for lys og frisk luft!

Oplukkesystemer

HP-Tag tilbyder levering af oplukkesystemer til brandventilation og daglig ventilation. Et godt oplukkesystem kan redde menneskeliv, idet det holder flugtveje fri for røg, ligesom det leder røg væk fra antændte lokaler. Et godt oplukkesystem kan således reducere eller forhindre skade på personer og bygninger. Vores oplukkesystem kan åbnes og lukkes automatisk, via sensorer, i forbindelse med brand, vind og regn, og det kan også betjenes manuelt med et håndtag.

​Vores ovenlys system overholder selvfølgelig bygningsreglementet (BR 95) om brandventilation.

​Se vores samarbejdspartnere:

www.vitral.dk

www.optilite.dk