+45 62 63 19 58 salg@hp-tag.dk

Nyt tag med tagfolie eller tagpap

​Skal du have lagt nyt tag på huset? Så er vi klar til at hjælpe dig. Hos HP Tag i Kværndrup har vi mere end 30 års erfaring inden for lægning af nyt tag for private og erhvervskunder i blandt andet Odense, Faaborg, Svendborg og det øvrige Fyn.

​Vi er specialister inden for tagdækning og lægger enten tagpap eller tagfolie på dit nye tag. Det er en relativt billig løsning i forhold til så mange andre tagtyper, men samtidig har det en meget høj holdbarhed. Vi giver faktisk 15 års garanti på lægning af tagpap.​

Skal vi efterisolere taget?

Ofte kan det være en rigtig god ide at efterisolere, når nu vi alligevel skal lægge et nyt tag.

​Det kan give store besparelser på den lange bane, men vi regner selvfølgelig gerne på det for dig og vejleder dig om, hvorvidt vi anbefaler at efterisolere dit tag.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stort dit tag er, og om vi også skal foretage efterisolering af tag. Er du interesseret i en konkret pris på lige netop din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 62 63 19 58 eller e-mail salg@hp-tag.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag til dig.