+45 62 63 19 58 salg@hp-tag.dk

Listedækning med tagpap med 15 års garanti

Hvis du ønsker et nyt tag, er listedækning med tagpap er en god, billig og flot løsning. Denne tagløsning er egnet til både renovering af tag og lægning af nyt tag. Vores tagdækker holder til i Kværndrup, og vi udfører ofte arbejde for kunder i bl.a. Odense, Svendborg og Faaborg, men vi kører gerne ud til kunder i hele landet. Tagpap lægges på alt fra huse til skure og kan både lægges på flade tage, tage med hældning og alt der imellem.

​Vi udfører listedækning med 60-98 cm. mellem lister. Vi anvender metode 1, hvor vi svejser baner af tagpap mellem lister, der går op ad listernes sider. Listedækning afsluttes med en kappe på toppen.

​Fokus på bevaring af listedækning

Vi bruger udelukkende PTM-godkendte membraner til vores listedækning, fordi de har gode mekaniske og elastiske egenskaber, der bevares, selvom de udsættes for varme og kulde. Desuden er oversiden af membraner overstrøet med naturskifer, som beskytter taget mod solens stråler, så bitumen i tagmembranen ikke udvaskes og medfører tæring på zinktagrender. Vi anvender en totalløsning, hvor underpappet har SBS-membraner, og efterfølgende lægger vi overpap på. Listedækning kan fås i følgende farver:

  • ​​Sort
  • ​Natur
  • ​Skifer
  • ​Grøn
  • ​Rød
  • ​Kobber

​Vi tilbyder 15 års garanti på listedækning med tagpap, herunder 5 års garanti på udførelsen af selve arbejdet, og så er det også muligt at tilkøbe en tæthedsforsikring på 5 år.​

​Hvad koster en listedækning?

Vores priser for listedækning med tagpap varierer blandt andet efter opgavens omfang. Er du interesseret i en konkret pris på din opgave, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon +45 62 63 19 58 eller skriv til e-mail ​salg@hp-tag.dk.​